ΡΑΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ 3 Ο σταθμός που ανανέωσε το δημοσιογραφικό ραδιόφωνο

 


Το "ΚΑΝΑΛΙ 3" εξέπεμψε γιά πρώτη φορά στον αέρα στις αρχές του 90 κι έφερε άλλο αέρα στις δημοσιογραφικές εκπομπές. Ιδιοκτήτης του ο Δημήτρης Αυγούλης, άριστος γνώστης της ηλεκτρονικής τεχνολογίας καί πρώτος τεχνικός καί ηχολήπτης του ΔΗΡΑΣ το 1989. Τώρα με δικό του κανάλι και με δυνατά ονόματα στην δημοσιογραφική του ζώνη με πρωτεργάτη τον Δημήτρη Χόνδρο και αργότερα τον Στέλιο Σαβούρδο. Διευθυντής του σταθμού ο Γιώργος Βασιλείου καί την μουσική επιμέλεια του προγράμματος. Από την κονσόλα του πέρασαν ο Παύλος Πάτσης η Σταυρούλα Δημοπούλου και άλλοι. Ο Μιχάλης Γκιτάκος γιά χρόνια κρατούσε την πρωϊνή ζώνη του σταθμού με χιουμοριστική εκπομπή. Το "Κανάλι 3" διατηρούσε την μεγαλύτερη συλλογή σε βινύλια ελληνικής και ξένης μουσικής.

Ο Δημήτρης Αυγούλης στο γραφείο του. Είχε την μεγαλύτερη μουσική συλλογή βινυλίων καί από τους πρώτους που έβαλε τους υπολογιστές για τα καλά στο ραδιόφωνο και το πρόγραμμα στο διαδίκτυο! Είχε 20.000 τίτλους ψηφιακά τραγούδια, 2167 μουσικά θέματα, 5 μουσικά στυλ, 16 κατηγορίες, R.D.S. γιά το αυτοκίνητο και ήταν ο πρώτος που λειτούργησε με το γνωστό πρόγραμμα MEGAMIX 98.

Ο Γιώργος ήταν από τους πρώτους συνεργάτες του σταθμού, ο οποίος αργότερα έφυγε στην πατρίδα του. Πίσω τυου διακρίνεται ένα μέρος από την τεράστια δισκοθήκη του σταθμού.

Ο Στιβ Τζάγκουαρ το καλλιτεχνικό του Στέργου Χατζηνικολάου, ο οποίος παρουσίαζε εκπομπή στα αγγλικά και με ροκ επιλογές, κάτι που άρεσε πολύ καί είχε το φανατικό κοινό του.

Ο Γιώργος Βασιλείου ο διευθυντής του ραδιοσταθμού γιά πολλά χρόνια. Ήταν η αιτία να συνεργαστώ και με το "ΚΑΝΑΛΙ 3" γιά μία σεζόν. Ήπιος χαρακτήρας και άριστος δημοσιοσχεσίτης. Κατάφερε να φέρει το "ΚΑΝΑΛΙ 3" στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας.

Η Τζίνα Γιαννούλη στην κονσόλα κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Στο ΚΑΝΑΛΙ 3 πήγαν πολλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί από τον Super fm μετά την αποχώρησή τους την περίοδο της μετακόμισής του στις εγκαταστάσεις της πόλης.

Και η Σταυρούλα Δημοπούλου στο ΚΑΝΑΛΙ 3 με δική της επιτυχημένη πρωϊνή εκπομπή. Μετά από έντονες διαφωνίες με τον Δημήτρη Αυγούλη αποχώρησε από το κανάλι.

Λίγο πριν ξεκινήσω την εκπομπή μου, ο Γιώργος Βασιλείου θέλει μια φωτογραφία μου....

Ο Μιχάλης Γκιτάκος επί το έργον, να ζωντανέψει την παρέα!

Και ο Παύλος Πάτσης πέρασε από το μικρόφωνο του ραδιοσταθμού με μεσημεριάτικη εκπομπή και με μεγάλη επιτυχία. Είχε και έχει ωραία καθαρή αρρενωπή φωνή και σωστή άρθρωση κάτι πού είναι μεγάλο ατού στο ραδιόφωνο. Σήμερα ο Παύλος Πάτσης στο ράδιο City 93 παίζει με την κονσόλα που έπαιζε στο "Καν'αλι 3". 

Ο Δημήτρης Χόνδρος ο ανατρεπτικός καί χιουμορίστας δημοσιογράφος που έφερε ένα νέο αέρα στο τοπικό ραδιόφωνο. Σήμερα ο Δημήτρης Χόνδρος είναι στο γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά από επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των εφημερίδων "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και του ραδιοφώνου (FLASH) 



 

Σχόλια