1985 JAZZ OPERA


1985 Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ JAZZ OPERA.
Το "Jazz Opera" έπεσε ως ιδέα το 1985 από τον καλό μου φίλο Ζαφείρη Κουρούδη, και το στήσαμε στην οδό Αρσενίου. Ένα δρόμο απόμερο ¨μη εμπορικό¨με καλή γειτονιά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μαγαζί μη θορυβώδες και με "μουσική ταυτότητα", με συγκεκριμένο κοινό, γι' αυτό καί η μουσική του ταξίδευε ανάμεσα στην jazz, κλασσική, soul, blues, latin ότι ακριβώς δηλαδή δεν άκουγες κάπου αλλού. Το πρώτο καλοκαίρι λειτουργίας ήταν το 1986 κάπως μουδιασμένο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έγινε ένα όμορφο στέκι. Απο το μπαρ του πέρασαν και μερικοί διάσημοι καλλιτέχνες ευρωπαίοι. Αθηναίοι καί Θεσσαλονικείς επισκέπτες αλλά καί πολλοί γνωστοί Κώοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καθηγητές, γιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κλπ. Συνέβησαν επίσης και μερικά επιτυχημένα θεματικά πάρτι με υνδιοργανωτή τον Μάνθο Αρμπελιά. Ο πρώτος μπάρμαν, ήταν ο Νίκος ένας κομψός και ευχάριστος τύπος απο την Κατερίνη ο οποίος εντυπωσίασε με το ντύσιμό του  και με το παπιγιόν του. Στην συνέχεια  ανέλαβε ο Στέλιος Σαβούρδος με την Κατερίνα Μουτζούρη. Την μουσική επέλεγε ο Γιάννης Ρέπιτς. Μετά τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του πωλήθηκε και ανέλαβαν οι νέοι ιδιοκτήτες την επιτυχημένη πορεία του για τα επόμενα δεκατρία χρόνια.


O Nίκος ο πρώτος μπάρμαν που πέρασε απο το μαγαζί.
 
Σεπτέμβριος 1986 κάρτι γενεθλίων του Γιάννη Ρέπιτς, Κατερίνας Στρατηγέλη και Κατερίνας Μουτζούρη. Ο Παντελής -αριστερά- φρόντισε για τον μπουφέ.

Άλλη μιά άποψε από το εσωτερικό του μπαρ καλοκαίρι 1985 πρώτη χρονιά λειτουργίας του. Σκυμένος ο Νίκος ο μπάρμαν με τα παπιγιόν καί τα λαμέ σακάκια!

Καλοκαίρι 1987


Στο μπαρ ο Στέλιος Σαβούρδος και η Κατερίνα στην βραδιά "Δράκουλα"

Άκρη αριστερά ο Σπύρος Ρέπιτς

Ο ιδιοκτήτης Γιάννης Ρέπιτς τις πρώτες μέρες λειτουργίας. Πίσω φαίνεται και το πρώτο 500άρικο του ταμείου στο κεφάλι του κούκλου...

Ο Στέλιος Σαβούρδος πίσω απ το μπαρ το καλοκαίρι του 1986

Ο σερβιτόρος Χρήστος που έμοιαζε εκπληκτικά με τον Χριστό και πολλοί πελάτες τον φώναζαν "jesus"...

O ακαταμάχητος Ζαφείρης Κουρούδης με το ανάλογο ντύσιμο, στο μπαρ.


Αριστερά η κομμώτρια Σίντι μακιγιάρει το προσωπικό για τις ανάγκες του πάρτι "Δράκουλα".



Με τον Γιώργο Ιωαννίδη στην είσοδο

Dj της βραδιάς ο Γιάννης Ιωαννίδης, δίπλα του ο Γιώργος Δημητρόπουλος η Βάνα και η Ελένη Μουτζούρη.

Δεξιά ο Μάνος Λάμπρου ακούει με προσοχή...

Ο Μάνθος Αρμπελιάς ντυμένος ΡΟΚΙ για το πάρτι της βραδιάς

Με το γαλλικό χορευτικό γκρουπ "Cool and the Funk" από την Γαλλία οι οποίοι έδωσαν αρκετές αξέχαστες εμφανίσεις στα μαγαζιά της Κω, με τον Γιάννη Ρέπιτς στα σκαλοπάτια του Jazz Opera.

Όλοι στην πίστα...

Έπεσε πολύ ξύλο και πολύ γέλιο την βραδιά "ΡΟΚΙ" με Μάνθο και Γιάννη στο ρινγκ.


Μια πολύ άτυχη χορευτική στιγμή...

Ο Μάνθος Αρμπιλιάς στο μπαρ μόνος...

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1990-2000





Η Βαγγελίτσα Γιαννούλη διετέλεσε ως μπαργούμαν στα 90's στο Jazz.
Η δεύτερη μπαρ γούμαν Σάρα



To πανέμορφο DCV του Κώστα Ορφανού που κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης.







 

Σχόλια